Over Ons

WHO AM I


Opgegroeid in een familie waar textiel altijd in onze genen heeft gezeten, viel ik op jonge leeftijd al snel als een blok voor maatpakken. 


Om de nodige vakkennis te bekomen, startte ik mijn loopbaan bij één van de meest toonaangevende bedrijven in de wereld van herenkleding. Na een jaar werken in de winkel als een verkoopsadviseur, groeide ik door tot een maatwerk-specialist. Na het vergaren van zoveel mogelijk kennis en ervaring vertrok ik naar een merk dat bekend staat voor zijn Italiaans gemaakte maatkleding.


Van bij de start van mijn loopbaan had ik één doel, een hoge standaard van kleding leveren aan klanten én mezelf, zowel de look en de feel. in 2018 was ik klaar om mijn eigen label op te starten: VG Tailoring.


Waarom kies je voor ons?


Gespecialiseerd in het maken en creeëren van maatkleding, kan je bij VG Tailoring terecht voor een nieuwe dimensie van maatkleding.


De wereld van maatkleding staat erom bekend om zeer gereserveerd en sereen te zijn. Bij VG Tailoring komt u in een andere wereld terecht. Wij zijn een energieke, jonge onderneming die niet graag binnen de lijnen kleurt van onze klassieke maatwerk-wereld. Naast een oprecht en eerlijk advies, ben je ook gewoon welkom voor een kop koffie en een hartelijk gesprek. 


Stap voor stap begeleiden we je met het samenstellen van je gedroomde kledingstuk.


Bij VG Tailoring kiezen we enkel voor de fijnste natuurlijke stoffen zoals wol, linnen, zijde, kasjmier en veel meer. Geproduceerd en gewoven bij de beste weverijen in de wereld waar onder we samenwerken met Loro Piana, Vitale Barberis Canonico, Ariston, Ferla & Ermenegildo Zegna.


Persoonlijk gemaakt voor jou, heb je de opportuniteit om de stof, de voering, de knopen, de stikking, de zakken, de fit en details van een kledingstuk te kiezen. Met als kers op de taart, je eigen naam of initialen.